Joc El llegat de Stanwick
Inici >

El llegat de Stanwick

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El llegat de Stanwick

Com es juga al joc?
joc++001

El llegat de StanwickUn joc de buscar objectes i misteri s´uneixen per formar aquesta aventura.

Com es juga? Ets una noia que va perdre els seus pares i ara la única persona que pot explicar el que va passar, el teu avi, també a mort. Decideixes tornar a la casa de la teva infància per resoldre el misteri de la mort dels teus pares. Mira totes les estances, calaixos i objectes i busca les peces que falten per completar el diferents trencaclosques que hi ha per la casa.

Etiquetes: trencaclosques misteri objectes perduts aventura

· Jocs de puzzles · Jocs aventures

A Aventura Buscar Buscar objectes Forma Gat Joc Mar Misteri Objectes Objectes perduts Or ós Per Perduts Quest Tren Trencaclosques Vent


Més jocs semblants a El llegat de Stanwick
El llegat de Stanwick en altres idiomes


El joc El llegat de Stanwick és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El llegat de Stanwick és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El llegat de Stanwick, donc bé, aqui tens les instruccions: Ets una noia que va perdre els seus pares i ara la única persona que pot explicar el que va passar, el teu avi, també a mort. Decideixes tornar a la casa de la teva infància per resoldre el misteri de la mort dels teus pares. Mira totes les estances, calaixos i objectes i busca les peces que falten per completar el diferents trencaclosques que hi ha per la casa..