Joc El lladre
Inici >

El lladre

joc++001

El lladreEts un lladre que està en un edifici amb moltes portes i plantes i molts objectes per robar. El que has de fer és agafar aquests objectes sense que et vegin i sortir de l´edifici de seguida.

Com es juga? Mou-te amb les fletxes del teclat i busca les escales, cada porta et portarà a una altra plata i a un habitació diferent cada vegada, però no sabràs quina fins que no ho provis. En algunes plantes hi ha càmeres i vigilants que poden donar l´alarma i si aquestes salten més de tres vegades, la teva missió haurà acabat. En cada nivell la situació es complicarà i hi haurà més elements de vigilància i més objectes per robar. Quan tinguis tots els objectes, s´obrirà una via de sortida per on podràs marxar i passar al següent nivell.

Etiquetes: robar habilitat lladre plataforma

· Jocs de plataformes · Jocs acció

A Fer Forma Habilitat Lladre Objectes Or Per Plantes Plataforma Quest Roba Robar So


Més jocs semblants a El lladre
El lladre en altres idiomes


El joc El lladre és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El lladre és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El lladre, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou-te amb les fletxes del teclat i busca les escales, cada porta et portarà a una altra plata i a un habitació diferent cada vegada, però no sabràs quina fins que no ho provis. En algunes plantes hi ha càmeres i vigilants que poden donar l´alarma i si aquestes salten més de tres vegades, la teva missió haurà acabat. En cada nivell la situació es complicarà i hi haurà més elements de vigilància i més objectes per robar. Quan tinguis tots els objectes, s´obrirà una via de sortida per on podràs marxar i passar al següent nivell..