Joc El l aberint de la bola
Inici >

El l aberint de la bola

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El l aberint de la bola

Com es juga al joc?
joc++001

El l aberint de la bolaHas d´aconseguir fer que la bola verda arribi al cercle blau.

Com es juga? Hauràs de fer que la bola verda faci el recorregut correcte pels cubs fins arribar al cercle blau. Clica en cada moment una de les fletxes de la part dreta de la pantalla per fer que la bola verda es mogui cap a dalt, cap a abaix, cap a la dreta o cap a l´esquerra. La bola només pot tocar els cubs abans d´arribar al cercle blau perquè si marxa fora de la pantalla, explotarà i hauràs de tornar a començar. Tens un número limitat d´intents per aconseguir-ho en cada nivell i un temps també limitat.

Etiquetes: laberint bola intel.ligència inteligencia

· Jocs de laberints · Jocs d´intel•ligència

A Blau Bola Cons Fer Intel.ligència Inteligència Laberint


Més jocs semblants a El l aberint de la bola
El l aberint de la bola en altres idiomes


El joc El l aberint de la bola és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El l aberint de la bola és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El l aberint de la bola, donc bé, aqui tens les instruccions: Hauràs de fer que la bola verda faci el recorregut correcte pels cubs fins arribar al cercle blau. Clica en cada moment una de les fletxes de la part dreta de la pantalla per fer que la bola verda es mogui cap a dalt, cap a abaix, cap a la dreta o cap a l´esquerra. La bola només pot tocar els cubs abans d´arribar al cercle blau perquè si marxa fora de la pantalla, explotarà i hauràs de tornar a començar. Tens un número limitat d´intents per aconseguir-ho en cada nivell i un temps també limitat..