Joc El gran resort
Inici >

El gran resort

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El gran resort

Com es juga al joc?
joc++001

El gran resortEts el propietari d´un gran resort i la teva feina és fer que els clientes estiguin contents i a gust en les teves instl.lacions

Com es juga? Primer comença per construir les habiatcions, els passadissos i posa alguna cosa de decoració. També hi haurà d´haver algun restaurant i serveis per fer que els hoste estiguin entretinguts i per acabar hauràs de posar servei de neteja. Cada dia els teus clients et pagaran segons el seu estat de satisfacció, per tant com més serveis i millors instl.lacions hi hagi en el resort, més diners pagaran. Per fer que els dies passin més ràpid pots accelerar-ho clicant el X4 o X8.

Etiquetes: simulació resort hotel construir restaurant

· Jocs de simulació

A Cons Construi Construir Conte Fer Hotel Les Or Resort Resta Restaurant Simulació So


Més jocs semblants a El gran resort
El gran resort en altres idiomes


El joc El gran resort és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El gran resort és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El gran resort, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer comença per construir les habiatcions, els passadissos i posa alguna cosa de decoració. També hi haurà d´haver algun restaurant i serveis per fer que els hoste estiguin entretinguts i per acabar hauràs de posar servei de neteja. Cada dia els teus clients et pagaran segons el seu estat de satisfacció, per tant com més serveis i millors instl.lacions hi hagi en el resort, més diners pagaran. Per fer que els dies passin més ràpid pots accelerar-ho clicant el X4 o X8..