Joc El goril.la
Inici >

El goril.la

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El goril.la

Com es juga al joc?
joc++001

El goril.laEn Vincent, és un goril.la molt intel.ligent però a vegades necessita ajuda per fer la seva feina, en aquest cas li hem complicat una mica les coses i necessitarà que el guïs en aquest jocs de posar els botons blaus sobre els cercles grocs.

Com es juga? Mou en Vincent amb les fletxes del teclat fins al botons blau i empeny-los fins als punts grocs de manera que cada botó groc quedi sobre un punt groc. Si no ho aconsegueixes a la primera pots tornar a començar fent RESET amb el botó blau de la dreta però amb cada intent fallit l´energia rosa de l´esquerra baixarà i si s´acaba del tot, perdràs una vida, en tens tres per fer tots els nivells.

Etiquetes: puzzle pedres intel.liegència Vincent goril.la

· Jocs de puzzles · Jocs d´intel•ligència

A Blau Botó Botons Cercles Fer Goril.la Groc Intel.liegència Joc Les Or ós Pedres Per Puzzle Quest So Sobre Vincent


Més jocs semblants a El goril.la
El goril.la en altres idiomes


El joc El goril.la és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El goril.la és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El goril.la, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou en Vincent amb les fletxes del teclat fins al botons blau i empeny-los fins als punts grocs de manera que cada botó groc quedi sobre un punt groc. Si no ho aconsegueixes a la primera pots tornar a començar fent RESET amb el botó blau de la dreta però amb cada intent fallit l´energia rosa de l´esquerra baixarà i si s´acaba del tot, perdràs una vida, en tens tres per fer tots els nivells..