Joc El gangster
Inici >

El gangster

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El gangster

Com es juga al joc?
d>
joc++001

El gangsterVols convertir-te en un dels gangsters més importants de la ciutat, però abans hauràs de començar per baix i ser el noi dels encàrrecs.

Com es juga? Tens una bicicleta i un gps per portar els paquets i fer els encàrrecs que els altres gangsters et demanin. Porta la bici amb les fletxes del teclat i vigila amb els cotxes i vianants que hi ha pels carrers, respecte les senyals i intenta arribar al teu destí tan ràpid com puguis. En la part inferior esquerra hi ha el punt de trobada i en la part superior l´energia que et queda i els diners aconseguits pel teu treball. Si caus de la bici prem l´espai per tornar a pujar.

Etiquetes: gangster conduir bicicleta

· Jocs acció · Jocs de cotxes · jocs per nens · Jocs aventures

A Bicicleta Ciutat Conduir Gangster Or Per Ser


Més jocs semblants a El gangster
El gangster en altres idiomes


El joc El gangster és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El gangster és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El gangster, donc bé, aqui tens les instruccions: Tens una bicicleta i un gps per portar els paquets i fer els encàrrecs que els altres gangsters et demanin. Porta la bici amb les fletxes del teclat i vigila amb els cotxes i vianants que hi ha pels carrers, respecte les senyals i intenta arribar al teu destí tan ràpid com puguis. En la part inferior esquerra hi ha el punt de trobada i en la part superior l´energia que et queda i els diners aconseguits pel teu treball. Si caus de la bici prem l´espai per tornar a pujar..