Joc El forat
Inici >

El forat

joc++001

El foratEn aquest jocs de tetris la dificultat està en ser suficientment ràpid per escollir la peça que encaixa en el forat més proper

Com es juga? Observa la forma del forat de la part inferior de la pantalla i clica de les peces de dalt la que hi encaixa. Si t´equivoques, aquella peça es congela durant uns segons però la cinta de peces continuarà avançant fins que trobis la que hi va bé. També tens un comodí que col.locarà algunes peces de cop per tal que no perdis el punt.

Etiquetes: puzles puzzles tetris jocs clàssics joc clàssic

· Jocs de puzzles · Jocs clàssics

A Caixa Classic Clàssics Encaixa Forat Joc Joc clàssic Jocs clàssic Jocs clàssics Les Or Peça Per Puzle Puzles Puzzle Puzzles Quest Ràpid Ser Tetris


Més jocs semblants a El forat
El forat en altres idiomes


El joc El forat és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El forat és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El forat, donc bé, aqui tens les instruccions: Observa la forma del forat de la part inferior de la pantalla i clica de les peces de dalt la que hi encaixa. Si t´equivoques, aquella peça es congela durant uns segons però la cinta de peces continuarà avançant fins que trobis la que hi va bé. També tens un comodí que col.locarà algunes peces de cop per tal que no perdis el punt..