Joc El cotxe de lŽinfern
Inici >

El cotxe de lŽinfern

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El cotxe de lŽinfern

Com es juga al joc?
joc++001

El cotxe de lŽinfernEn aquest joc tot el que sembli dolent és bo per guanyar punts. Portes un cotxe patrulla que en principi hauria dŽajudar a la gent que hi ha pels carrer, però en comptes dŽaixò, guanyaràs punts com més gent atropellis i més coses destrossis.

Com es juga? Mou al cotxe amb les fletxes del teclat i accelera per pujar el turons vigilant de compensar lŽacceleració amb una bona frenada a temps perquè el cotxe no bolqui. Durant el trajecte hauràs de passar per sobre de la gent i dels altres cotxes i trobaràs punts per salvar el joc i en cas de que bolquessis, podries tornar al punt guardat.

Etiquetes: cotxes conduir nens infern

· Jocs acció · Jocs de cotxes · jocs per nens

A Conduir Cotxe Cotxes Fer Infern Joc Nens Or ós Per Punts Quest Ull


Més jocs semblants a El cotxe de lŽinfern
El cotxe de lŽinfern en altres idiomes


El joc El cotxe de lŽinfern és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El cotxe de lŽinfern és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El cotxe de lŽinfern, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou al cotxe amb les fletxes del teclat i accelera per pujar el turons vigilant de compensar lŽacceleració amb una bona frenada a temps perquè el cotxe no bolqui. Durant el trajecte hauràs de passar per sobre de la gent i dels altres cotxes i trobaràs punts per salvar el joc i en cas de que bolquessis, podries tornar al punt guardat..