Joc El controlador de trens
Inici >

El controlador de trens

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El controlador de trens

Com es juga al joc?
joc++001

El controlador de trensAra hauràs de convertir-te en el controlador dels trens i fer que tots arribin al seu destí sense que pateixin cap accident.

Com es juga? Per fer que tots els trens puguin circular correctament i arribar el seu destí, has de vigilar-los i posar el semàfor en vermell en el moment just perquè un dels trens pari mentre un altre es creua per la mateixa via, però has de vigilar de no tenir el tren massa estona parat perquè darrera seu n´apareixerà algun altre que podria xocar amb el tren parat.

Etiquetes: tren controlador conduir habilitat

· Jocs acció · Jocs habilitat

A Conduir Controlador Fer Habilitat Or Rol Tren


Més jocs semblants a El controlador de trens
El controlador de trens en altres idiomes


El joc El controlador de trens és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El controlador de trens és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El controlador de trens, donc bé, aqui tens les instruccions: Per fer que tots els trens puguin circular correctament i arribar el seu destí, has de vigilar-los i posar el semàfor en vermell en el moment just perquè un dels trens pari mentre un altre es creua per la mateixa via, però has de vigilar de no tenir el tren massa estona parat perquè darrera seu n´apareixerà algun altre que podria xocar amb el tren parat..