Joc El cofre pirata
Inici >

El cofre pirata

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El cofre pirata

Com es juga al joc?
joc++001

El cofre pirataEl que més els agrada als pirates és trobar tresors amagats i per això hauràs d´enfonsar els cofres del tresor sota el mar per tal que ells els puguin buscar després.

Com es juga? Primer clica en el punt on vols col.locar el canó i mou el ratolí per apuntar i escollir la potència. Quan vulguis disparar clica i fes que els cofres arribin a l´aigua abans que ho faci el barril de contaminant o hauràs de tornar a començar el nivell.

Etiquetes: pirates disparar el tresor pirata cofre pirata

· Jocs de puzzles

A Amagats Buscar Cofre pirata Dispara Disparar El tresor pirata Gat Gats Mag Mar Or Per Pirata Pirates Rates Roba Robar So Spa Tresor Trobar


Més jocs semblants a El cofre pirata
El cofre pirata en altres idiomes


El joc El cofre pirata és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El cofre pirata és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El cofre pirata, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer clica en el punt on vols col.locar el canó i mou el ratolí per apuntar i escollir la potència. Quan vulguis disparar clica i fes que els cofres arribin a l´aigua abans que ho faci el barril de contaminant o hauràs de tornar a començar el nivell..