Joc El cavaller bomber
Inici >

El cavaller bomber

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El cavaller bomber

Com es juga al joc?
joc++001

El cavaller bomberVestit amb una armadura com si fos un cavaller, en bomber ha de fer el que millor sap fer, posar bombes per acabar els seus enemics.

Com es juga? Mou en bomber amb les fletxes i col.loca les bombes amb la barra de l´espai. Destrueix les parets i obstacles que t´impediran arribar fins al teu enemic i quan ho facis recull els premis però no oblidis que l´objectiu és acabar amb l´altre cavaller.

Etiquetes: bomber bomber man col.locar bombes estratègia laberints

· Jocs acció · Jocs d´intel•ligència

A Arma Bomber Bomber man Bombes Cavall Cavaller Col.locar bombes Estratègia Fer Laberint Laberints Or ós Per Posar bombes


Més jocs semblants a El cavaller bomber
El cavaller bomber en altres idiomes


El joc El cavaller bomber és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El cavaller bomber és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El cavaller bomber, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou en bomber amb les fletxes i col.loca les bombes amb la barra de l´espai. Destrueix les parets i obstacles que t´impediran arribar fins al teu enemic i quan ho facis recull els premis però no oblidis que l´objectiu és acabar amb l´altre cavaller. .