Joc El castell de les m˛mies
Inici >

El castell de les m˛mies

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El castell de les m˛mies

Com es juga al joc?
joc++001

El castell de les m˛miesEts un valent cavaller que tÚ com a missiˇ arribar al castell, per˛ pel camÝ hi haurÓ m˛mies i altres Ússers que et posaran el trajecte molt difÝcil.

Com es juga? Mou-te amb les fletxes tel teclat i lluita aprestant els n˙meros 1 i 6 molt rÓpid. A mesura que acabis amb les m˛mies sumarÓs punts i aconseguirÓs noves habilitats per augmentar la teva forša i el teu poder. Intenta avanšar tan com puguis en cada nivell per acabar-lo de seguida.

Etiquetes: m˛mies cavaller castell lluita plataforma

Ě Jocs acciˇ Ě Jocs de plataformes

A CamÝ Castell Cavall Cavaller Forma Les Lluita Missiˇ M˛mies Or ˇs Per Plataforma Ser


MÚs jocs semblants a El castell de les m˛mies
El castell de les m˛mies en altres idiomes


El joc El castell de les m˛mies Ús un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instalĚlar res, perquŔ El castell de les m˛mies Ús un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El castell de les m˛mies, donc bÚ, aqui tens les instruccions: Mou-te amb les fletxes tel teclat i lluita aprestant els n˙meros 1 i 6 molt rÓpid. A mesura que acabis amb les m˛mies sumarÓs punts i aconseguirÓs noves habilitats per augmentar la teva forša i el teu poder. Intenta avanšar tan com puguis en cada nivell per acabar-lo de seguida..