Joc El carter Patrici
Inici >

El carter Patrici

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El carter Patrici

Com es juga al joc?
joc++001

El carter PatriciEn Patrici fa de carter i ha de repartir els paquets casa per casa amb la seva súper bicicleta aquàtica. Tu has de conduir la bicicleta durant tot els recorreguts.

Com es juga? Utilitza les fletxes del teclat per portar la bicicleta, la de dalt per accelerar, la de baix per frenar i la de la dreta i l´esquerra per equilibrar la bicicleta. Quan passi per davant d´una casa amb un paquet a la porta, pren la barra de l´espai i en Patrici deixarà el paquet que porta. Ho ha 9 nivells i a mesura que avancis cada vegada seran més complicats.

Etiquetes: Patrici Bob esponja carter conduir bicicleta

· Jocs acció · jocs per nens

A Aquàtic Bicicleta Bob Bob esponja Carter Carter pat Casa Conduir Or Patrici Per Recorregut Recorreguts Up


Més jocs semblants a El carter Patrici
El carter Patrici en altres idiomes


El joc El carter Patrici és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El carter Patrici és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El carter Patrici, donc bé, aqui tens les instruccions: Utilitza les fletxes del teclat per portar la bicicleta, la de dalt per accelerar, la de baix per frenar i la de la dreta i l´esquerra per equilibrar la bicicleta. Quan passi per davant d´una casa amb un paquet a la porta, pren la barra de l´espai i en Patrici deixarà el paquet que porta. Ho ha 9 nivells i a mesura que avancis cada vegada seran més complicats..