Joc El canó d´en Bob
Inici >

El canó d´en Bob

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El canó d´en Bob

Com es juga al joc?
joc++001

El canó d´en BobDispara una sola vegada el canó i fes explotar els globus.

Com es juga? Primer col.loca el canó en la posició correcta movent la bola vermella cap a la dreta o l´esquerra, després amb la bola verda gira el canó i amb la bola blava tria la potència que ha de tenir en Bob al sortir disparat. Quan estigui tot calibrat clica sobre la bomba. Si no explotes els globus a la primera pots tornar a provar-ho tantes vegades com vulguis clicant sobre la fletxa blava de la part dreta de la pantalla.

Etiquetes: disparar

· Jocs habilitat

A Bob Canó Dispara Disparar Explotar Globus So Sol Spa


Més jocs semblants a El canó d´en Bob
El canó d´en Bob en altres idiomes


El joc El canó d´en Bob és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El canó d´en Bob és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El canó d´en Bob, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer col.loca el canó en la posició correcta movent la bola vermella cap a la dreta o l´esquerra, després amb la bola verda gira el canó i amb la bola blava tria la potència que ha de tenir en Bob al sortir disparat. Quan estigui tot calibrat clica sobre la bomba. Si no explotes els globus a la primera pots tornar a provar-ho tantes vegades com vulguis clicant sobre la fletxa blava de la part dreta de la pantalla..