Joc El camí de l´arrel
Inici >

El camí de l´arrel

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El camí de l´arrel

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

El camí de l´arrelL´objectiu d´aquest joc és aconseguir que les arrels estiguin totes connectades entre elles de punta a punta del forat

Com es juga? Clics sobre un dels fragments de les arrels i girarà, quan estigui en la posició que creguis que és la correcta, passa a un altre fragment. Així fins que tot estigui connectat i creixin les plantes al voltant de les arrels. Tot s´ha de fer abans de que els temps de la part superior de la pantalla s´acabi.

Etiquetes: connectar arrels tuberies canonades puzzle trencaclosques puzle

· Jocs de puzzles

A Arrels Camí Canó Canonades Connecta Connectar Cons Forat Joc Les Or ós Puzle Puzzle Quest Tren Trencaclosques Tuberies


Més jocs semblants a El camí de l´arrel
El camí de l´arrel en altres idiomes


El joc El camí de l´arrel és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El camí de l´arrel és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El camí de l´arrel, donc bé, aqui tens les instruccions: Clics sobre un dels fragments de les arrels i girarà, quan estigui en la posició que creguis que és la correcta, passa a un altre fragment. Així fins que tot estigui connectat i creixin les plantes al voltant de les arrels. Tot s´ha de fer abans de que els temps de la part superior de la pantalla s´acabi..