Joc El camí de l´arc de Sant Martí
Inici >

El camí de l´arc de Sant Martí

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El camí de l´arc de Sant Martí

Com es juga al joc?
joc++001

El camí de l´arc de Sant MartíLa petita Latie vol arribar a casa seva per fer el seu pastís preferit, de maduixes, però no li queda cap maduixa i ha hagut de sortir a buscar-les, però ara de tornar a casa.

Com es juga? Recórrer el camí de l´arc de Sant Martí recollint totes les madeixes per tal que la Latie pugui fer el seu pastís quan arribi a casa. Per tal que la Latie pugui arribar a totes les maduixes i seguir el seu camí, hauràs de moure amb el ratolí les peces de colors i col.locar-les en els llocs adequats perquè la Laite pugui passar per tot arreu.

Etiquetes: enginy puzzle puzles camí de l´arc de Sant Martí plataformes

· Jocs de plataformes · Jocs de puzzles

A Arc Buscar Camí Camí de l´arc de sant martí Casa Enginy Fer Formes Les Maduixa Mar Mart Or Pastís Per Plataformes Puzle Puzles Puzzle So


Més jocs semblants a El camí de l´arc de Sant Martí
El camí de l´arc de Sant Martí en altres idiomes


El joc El camí de l´arc de Sant Martí és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El camí de l´arc de Sant Martí és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El camí de l´arc de Sant Martí, donc bé, aqui tens les instruccions: Recórrer el camí de l´arc de Sant Martí recollint totes les madeixes per tal que la Latie pugui fer el seu pastís quan arribi a casa. Per tal que la Latie pugui arribar a totes les maduixes i seguir el seu camí, hauràs de moure amb el ratolí les peces de colors i col.locar-les en els llocs adequats perquè la Laite pugui passar per tot arreu..