Joc El caçador de monstres
Inici >

El caçador de monstres

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El caçador de monstres

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

El caçador de monstresHa arribat un caçador que vol netejar la terra de tots els monstres que surten per les nits a voltar per les ciutats i pobles de tot arreu

Com es juga? Apunta la pistola amb el ratolí i clica en el moment en que creguis que el punt del dispar està en el lloc correcte per tocar un dels monstres. Tens un número limitat de dispars, si no aconsegueixes acabar amb tots abans de quedar-te sense bales, hauràs de tornar a començar el nivell.

Etiquetes: monstres matar disparar

· Jocs acció

A Caçador Ciutat Dispara Disparar Les Matar Monstre Monstres Or Per Spa Terra


Més jocs semblants a El caçador de monstres
El caçador de monstres en altres idiomes


El joc El caçador de monstres és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El caçador de monstres és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El caçador de monstres, donc bé, aqui tens les instruccions: Apunta la pistola amb el ratolí i clica en el moment en que creguis que el punt del dispar està en el lloc correcte per tocar un dels monstres. Tens un número limitat de dispars, si no aconsegueixes acabar amb tots abans de quedar-te sense bales, hauràs de tornar a començar el nivell..