Joc El buscador de tresors
Inici >

El buscador de tresors

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El buscador de tresors

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

El buscador de tresorsEts el millors buscador de tresors que hi ha i per això hauràs de trobar tots els tresors amagats de les illes del carib tu sol i sortir-ne amb vida sense cap ajuda.

Com es juga? El teu personatge es mourà pels fragments de les illes sense parar i tu hauràs de clicar sobre els trossos que creguis convenients per tal que ell pugui arribar fins a les bosses vermelles i tornar al vaixells sense topar-se amb cap enemic.

Etiquetes: puzzle puzle tresor buscar tresors

· Jocs de puzzles

A Amagats Buscador de tresors Buscar Buscar tresors Gat Gats Les Mag Or Per Puzle Puzzle Roba Robar So Sol Tresor Trobar


Més jocs semblants a El buscador de tresors
El buscador de tresors en altres idiomes


El joc El buscador de tresors és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El buscador de tresors és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El buscador de tresors, donc bé, aqui tens les instruccions: El teu personatge es mourà pels fragments de les illes sense parar i tu hauràs de clicar sobre els trossos que creguis convenients per tal que ell pugui arribar fins a les bosses vermelles i tornar al vaixells sense topar-se amb cap enemic..