Joc El buscador
Inici >

El buscador

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

El buscador

Com es juga al joc?
joc++001

El buscadorFes de buscador d´objectes en un món ple de coses, animals, números i altres distraccions que faran que la teva feina sigui molt difícil.

Com es juga? Mira quin són els objectes que cal trobar en la part inferior de la pantalla, observa tot el que hi ha a la pantalla i clica sobre els objectes que siguin iguals als de abaix. Si vols aconseguir punts extres, busca també els números de l´1 al 10 que també hi ha amagats entre el dibuix i els objectes bonus que canviaran en cada nivell. Si cliques sobre algun objecte que no està entre els que cal trobar, et restaran punts.

Etiquetes: objectes buscar hunter

· Jocs de puzzles

A Acció Animal Animals Buscar Hunter Número Numeros Objectes Or ós


Més jocs semblants a El buscador
El buscador en altres idiomes


El joc El buscador és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè El buscador és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a El buscador, donc bé, aqui tens les instruccions: Mira quin són els objectes que cal trobar en la part inferior de la pantalla, observa tot el que hi ha a la pantalla i clica sobre els objectes que siguin iguals als de abaix. Si vols aconseguir punts extres, busca també els números de l´1 al 10 que també hi ha amagats entre el dibuix i els objectes bonus que canviaran en cada nivell. Si cliques sobre algun objecte que no està entre els que cal trobar, et restaran punts..