Joc Dora salva al gos
Inici >

Dora salva al gos

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Dora salva al gos

Com es juga al joc?
joc++001

Dora salva al gosL´objectiu de la Dora en aquest joc és aconseguit tots els ossos i arribar fins al gos.

Com es juga? Primer traça les línies que calguin per tal que la Dora pugui fer el recorregut en monopatí sense caure i passant per sobre de tots els ossos fins arribar al gos. Només podràs dibuixar les línies que arribin amb la quantitat de tinta que hi ha a la barra de baix, si no ho aconsegueixes podràs tornar-ho a intentar.

Etiquetes: Dora l´exploradora salva al gos jocs infantils dibuixa enginy

· Jocs d´intel•ligència · Jocs infantils

A Buixa Cons Dibuix Dibuixa Dora Dora l´exploradora Enginy Explorador Infantil Infantils Joc Jocs infantils Or ós Ossos Quest Salva al gos So


Més jocs semblants a Dora salva al gos
Dora salva al gos en altres idiomes


El joc Dora salva al gos és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Dora salva al gos és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Dora salva al gos, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer traça les línies que calguin per tal que la Dora pugui fer el recorregut en monopatí sense caure i passant per sobre de tots els ossos fins arribar al gos. Només podràs dibuixar les línies que arribin amb la quantitat de tinta que hi ha a la barra de baix, si no ho aconsegueixes podràs tornar-ho a intentar..