Joc Donant la nota
Inici >

Donant la nota

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Donant la nota

Com es juga al joc?
joc++001

Donant la notaEn Chris Moyles és un cantant que ha fet una parodia d´ell mateix fent d´una mena de super heroi que va per la ciutat recollint notes musicals per compondre les seves cançons

Com es juga? La teva missió és aconseguir que en Chris reculli tantes notes com sigui possible en el temps marcat. Mou-lo amb les fletxes del teclat i esquiva als conills blancs i als personatges que fan que en Chris tingui problemes.

Etiquetes: música notes musicals puzzle plataforma puzle Chris Moyles

· Jocs de plataformes

A Chris moyles Ciutat Cons Forma Les Musica Musical Musicals Nota Notes Notes musicals Or Per Plataforma Puzle Puzzle Up


Més jocs semblants a Donant la nota
Donant la nota en altres idiomes


El joc Donant la nota és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Donant la nota és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Donant la nota, donc bé, aqui tens les instruccions: La teva missió és aconseguir que en Chris reculli tantes notes com sigui possible en el temps marcat. Mou-lo amb les fletxes del teclat i esquiva als conills blancs i als personatges que fan que en Chris tingui problemes. .