Joc Divideix
Inici >

Divideix

joc++001

DivideixAquest és un joc d´enginy on l´objectiu és dividir les peces que ens presenten en les parts que ens indiquen utilitzant només un número limitat de moviments.

Com es juga? Clica en un punt fora de la figura i arrossega el ratolí fins a un altre punt oposat passant per sobre de la peça perquè es talli. En la part superior de la pantalla s´indiquen el número màxim de vegades que pots tallar la figura i el número de peces en que ha de quedar dividida. Si no ho aconsegueixes podràs tornar aprovar-ho tantes vegades com calgui.

Etiquetes: enginy tallar tocs per nens jocs gratuïts intel.ligència

· Jocs d´intel•ligència

A Divideix Dividir Enginy Intel.ligència Joc Jocs gratuïts Les Moviment Moviments Nens Número Peces Per Quest Talla Tallar Tocs per nens


Més jocs semblants a Divideix
Divideix en altres idiomes


El joc Divideix és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Divideix és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Divideix, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica en un punt fora de la figura i arrossega el ratolí fins a un altre punt oposat passant per sobre de la peça perquè es talli. En la part superior de la pantalla s´indiquen el número màxim de vegades que pots tallar la figura i el número de peces en que ha de quedar dividida. Si no ho aconsegueixes podràs tornar aprovar-ho tantes vegades com calgui..