Joc Directe a la sortida


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

Directe a la sortida

compartir joc a Facebook joc+directe+a+sortida+001 compartir joc a Twitter joc+directe+a+sortida+001 compartir joc a Google+ joc+directe+a+sortida+001

Directe a la sortida

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player




joc+directe+a+sortida+001

Directe a la sortida



L´objectiu del jocs és fer arribar la bola vermella a a la sortida

Com es juga? Per fer-ho has de portar la bola amb les fletxes del teclat fins a la paraula EXIT. En alguns nivells hauràs de recollir primer les claus que obren els diferents accessos i a més evitar tocar les calaveres que et poden treure una vida. En altres nivells, a més, els passadissos poden variar de forma just en el moment en que els toquis i per tant haver de buscar un altre camí per arribar a la sortida.

Etiquetes: sortida laberint puzzle puzle

· Jocs de laberints · Jocs de puzzles



Més jocs semblants a Directe a la sortida




Directe a la sortida en altres idiomes


El joc Directe a la sortida és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Directe a la sortida és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Directe a la sortida, donc bé, aqui tens les instruccions: Per fer-ho has de portar la bola amb les fletxes del teclat fins a la paraula EXIT. En alguns nivells hauràs de recollir primer les claus que obren els diferents accessos i a més evitar tocar les calaveres que et poden treure una vida. En altres nivells, a més, els passadissos poden variar de forma just en el moment en que els toquis i per tant haver de buscar un altre camí per arribar a la sortida..


x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació