Joc Destrucció total
Inici >

Destrucció total

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Destrucció total

Com es juga al joc?
joc++001

Destrucció totalLa teva feina és destruir els edificis vells de la ciutat, podràs fer servir diferents eines i materials per fer-ho, la única condició és que no quedi res de la construcció.

Com es juga? Primer observa el tipus d´edifici i els materials que tens per destruir-lo, col.loca el material o l´eina en el lloc just con creguis que pot fer més mal a l´edifici i clica per veure que passa, repeteix la mateixa operació fins que no quedi res de la construcció o fins que s´acabin les intents que et dona el joc. Si ho fas bé podràs passar el següent edifici i si no, hauràs de tornar-ho a intentar

Etiquetes: edificis destruir construccions trencar nens

· jocs per nens · Jocs de puzzles

A Ciutat Cons Construcció Construccions Destrucció Destruir Edificis Fer Nens Per Ser Tren Trencar


Més jocs semblants a Destrucció total
Destrucció total en altres idiomes


El joc Destrucció total és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Destrucció total és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Destrucció total, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer observa el tipus d´edifici i els materials que tens per destruir-lo, col.loca el material o l´eina en el lloc just con creguis que pot fer més mal a l´edifici i clica per veure que passa, repeteix la mateixa operació fins que no quedi res de la construcció o fins que s´acabin les intents que et dona el joc. Si ho fas bé podràs passar el següent edifici i si no, hauràs de tornar-ho a intentar.