Joc Demogorgon
Inici >

Demogorgon

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Demogorgon

Com es juga al joc?
joc++001

DemogorgonDefensa a la terra de la ira dels Demogorgon que volen envair-la i matar a tots els humans

Com es juga? En la part dreta de la pantalla tens tota la informació sobre la batalla: els demogorgon que estan atacant, els diners que tens per comprar armes i el tipus de defensa que pots comprar i col.locar sobre el terrenys de la batalla. Quan tinguis suficients diners clica sobre l´arma que vulguis posar sobre el terreny i torna a clicar en el lloc on creguis que pot matar a més demogorgon

Etiquetes: batalla lluita defensa disparar roll guerra

· Jocs acció

A Air Batalla Defensa Dispara Disparar Guerra Lluita Matar Or Rol Roll Spa Talla Terra


Més jocs semblants a Demogorgon
Demogorgon en altres idiomes


El joc Demogorgon és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Demogorgon és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Demogorgon, donc bé, aqui tens les instruccions: En la part dreta de la pantalla tens tota la informació sobre la batalla: els demogorgon que estan atacant, els diners que tens per comprar armes i el tipus de defensa que pots comprar i col.locar sobre el terrenys de la batalla. Quan tinguis suficients diners clica sobre l´arma que vulguis posar sobre el terreny i torna a clicar en el lloc on creguis que pot matar a més demogorgon.