Joc Decora l´habitació de l´Elsa
Inici >

Decora l´habitació de l´Elsa

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Decora l´habitació de l´Elsa

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Decora l´habitació de l´ElsaTens davant teu una habitació totalment buida, has d´escollir quins elements vols posar-hi i en quin lloc.

Com es juga? Primer desplega el menú dels elements decoratius que hi ha a la part alta dreta de la pantalla i ves passant amb les fletxes per veure tot el que hi ha. Clica a sobre del que vulguis i apareixerà al mig de l´habitació, arrossega´l amb el ratolí i posa´l on creguis que pot quedar millor. Al final de tot posa-hi a l´Elsa i la teva feina haurà acabat.

Etiquetes: decorar vestir nenes Elsa Frozen

· Jocs de vestir · Jocs per a nenes · Jocs de princeses · Jocs de disney

A Decorar Elements Elsa Frozen Habitació Nenes Or ós Vestir


Més jocs semblants a Decora l´habitació de l´Elsa
Decora l´habitació de l´Elsa en altres idiomes


El joc Decora l´habitació de l´Elsa és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Decora l´habitació de l´Elsa és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Decora l´habitació de l´Elsa, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer desplega el menú dels elements decoratius que hi ha a la part alta dreta de la pantalla i ves passant amb les fletxes per veure tot el que hi ha. Clica a sobre del que vulguis i apareixerà al mig de l´habitació, arrossega´l amb el ratolí i posa´l on creguis que pot quedar millor. Al final de tot posa-hi a l´Elsa i la teva feina haurà acabat..