Joc De branca en branca
Inici >

De branca en branca

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

De branca en branca

Com es juga al joc?
joc++001

De branca en brancaUn petit mico està sobre un llarg riu ple de cocodrils i la única manera d´escapar és saltant de branca en blanca.

Com es juga? Clica en una de les branques que el mico té davant però sempre vigilant que no estigui massa lluny o massa a prop de l´aigua per tal que els cocodrils no puguin arribar a ell. Tens unes quantes vides que podràs utilitzar si falles, i l´objectiu és arribar tant lluny com et sigui possible.

Etiquetes: habilitat jocs per nens micos de branca en branca cocodrils

· Jocs acció · Jocs habilitat

A Cocodril Cocodrils De branca en branca Escapa Escapar Habilitat Joc Jocs per nens Mico Micos Nens ós Per Salta So Sobre


Més jocs semblants a De branca en branca
De branca en branca en altres idiomes


El joc De branca en branca és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè De branca en branca és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a De branca en branca, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica en una de les branques que el mico té davant però sempre vigilant que no estigui massa lluny o massa a prop de l´aigua per tal que els cocodrils no puguin arribar a ell. Tens unes quantes vides que podràs utilitzar si falles, i l´objectiu és arribar tant lluny com et sigui possible..