Joc Dames
Inici >

Dames

joc++001

DamesUn joc clàssic de dames, amb una dinàmica molt fàcil on l´objectiu és acabar amb les fitxes del contrari sense que ell acabi amb les teves

Com es juga? Mous les teves fitxes amb el ratolí, clica en el requadre on vols col.locar la teva (vermella) vigilant que després les blanques no es mengi cap d´elles. Si aconsegueixes que una de les teves arribi a l´altre extrem del taulell, tindràs una fitxa estrella que podràs moure amb més llibertat que les altres. Només pots moure les fitxes de forma diagonal i d´una casella en una casella.

Etiquetes: dames clàssic clàssics taulell

· Jocs clàssics

A Classic Clàssics Dames Joc Joc clàssic Les Taulell


Més jocs semblants a Dames
Dames en altres idiomes


El joc Dames és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Dames és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Dames, donc bé, aqui tens les instruccions: Mous les teves fitxes amb el ratolí, clica en el requadre on vols col.locar la teva (vermella) vigilant que després les blanques no es mengi cap d´elles. Si aconsegueixes que una de les teves arribi a l´altre extrem del taulell, tindràs una fitxa estrella que podràs moure amb més llibertat que les altres. Només pots moure les fitxes de forma diagonal i d´una casella en una casella..