Juga a jocs a SuperJocs.com!

Estàs a: Inici >

Cub 3D

Pantalla del joc Pingüins contra Yetis

Carregant el joc...
Imatge del joc Cub 3D

Cub 3D

Tornar al joc ^

Uneix els dos requadres del mateix color fent un camí que arribi des del primer al segon sense que cap altre color interrumpeixi el camí

Com es juga? Clica el color del requadre que vols unir i clica el camí que ha de seguir per arriba fins a l´altre requadre

Etiquetes:

cub

camí

colors· Jocs d´intel•ligènciaMés jocs que t'agradaran com Cub 3DGoogle+ © 2014 - Tots els drets reservats - Reactiva Internet, amb l'ajuda d'en Pau i l'Aida ;)

Jocs populars Atenció a l'usuari Avís legal Uso de cookies Ofertes de TreballJuga a Cub 3D sempre que vulguis i des d'on sigui, a SuperJocs.com el trobaràs sempre en línia i gratis!

El joc Cub 3D

és un joc d´intel•ligència

per jugar gratis, en línia y sense instal.lar res al teu ordinador o tablet. Actualitzem cada dia, així que no oblidis recomanar-nos als teus amics i amigues! Superjocs.com és una web per jugar online i sense descarregar res al teu ordinador.

Cub 3D és un joc d'intel•ligència i posarà a prova les teves neurones o t'ensenyarà si ets un nen o una nena perquè aprenguis coses noves. Si t'agraden els jocs de pensar, aquest és el teu joc on-line i gratuït.


Sobre Super Jocs


Súper Jocs és la web dels millors jocs gratis i online amb tots tipus de jocs com jocs flash, jocs arcade, jocs d'acció, jocs de vestir, jocs d'internet, jocs de disparar, jocs de paraules, jocs de rol, jocs de cotxes i curses, jocs de pintar i molt més.