Joc Creure en Santa
Inici >

Creure en Santa

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Creure en Santa

Com es juga al joc?
joc++001

Creure en SantaLes persones que creuen en Santa Claus va al seu taller a que els facin una joguina a mida i la teva feina serà de donar-los el que volen.

Com es juga? Primer mira que demana la persona que està al taulell, agafa la joguina de les que hi ha al mig i porta-la a un dels follets que la pintarà i decorarà com vol el client. Quan estigui acabada podràs portar-la al taulell i rebràs diners a canvi de la joguina.

Etiquetes: rol simulació creure en Santa taller de Santa Claus jocs per nens jocs infantils

· Jocs de simulació

A Clau Claus Creure en santa Infantil Infantils Joc Jocs infantils Jocs per nens Les Nens ós Per Rol Santa Santa claus Ser Simulació So Taller de santa claus


Més jocs semblants a Creure en Santa
Creure en Santa en altres idiomes


El joc Creure en Santa és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Creure en Santa és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Creure en Santa, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer mira que demana la persona que està al taulell, agafa la joguina de les que hi ha al mig i porta-la a un dels follets que la pintarà i decorarà com vol el client. Quan estigui acabada podràs portar-la al taulell i rebràs diners a canvi de la joguina..