Joc Connecta lŽaigua
Inici >

Connecta lŽaigua

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Connecta lŽaigua

Com es juga al joc?
joc++001

Connecta lŽaiguaEn aquest joc hauràs de construir una canonada que vagi des de la sortida de lŽaigua fins al desaigua.

Com es juga? Clica en una de les rajoles per seleccionar la par que encaixa amb lŽanterior i fer així una canonada que porti lŽaigua dŽun punt a lŽaltre sense que es perdi pel camí i abans del temps que et donen per acabar. La línia blava de sota indica el temps que et queda per tenir la canonada feta i la part dreta de la pantalla veuràs els trossos de canonada que pots escollir i girar-la si et convé.

Etiquetes: canonades connectar aigua puzle puzzle

· Jocs habilitat · Jocs de puzzles

A Aigua Canó Canonades Connecta Connectar Cons Construi Construir Joc Or Puzle Puzzle Quest So Sortida


Més jocs semblants a Connecta lŽaigua
Connecta lŽaigua en altres idiomes


El joc Connecta lŽaigua és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Connecta lŽaigua és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Connecta lŽaigua, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica en una de les rajoles per seleccionar la par que encaixa amb lŽanterior i fer així una canonada que porti lŽaigua dŽun punt a lŽaltre sense que es perdi pel camí i abans del temps que et donen per acabar. La línia blava de sota indica el temps que et queda per tenir la canonada feta i la part dreta de la pantalla veuràs els trossos de canonada que pots escollir i girar-la si et convé..