Joc Clau i escut
Inici >

Clau i escut

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Clau i escut

Com es juga al joc?
joc++001

Clau i escutEn l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!

Com es juga? Mou en Buddy amb les fletxes del teclat, vola i salta amb la lletra Z, protegeix-te amb la lletra X i combina tots aquests elements en diferents moments on els obstacles siguin massa alts o massa llunyans per fer-ho per separat. Recull tantes monedes com puguis i arriba a les gàbies on tenen tancats als teus companys per rescatar-los.

Etiquetes: plataforma aventura habilitat clau i escut

· Jocs de plataformes · Jocs aventures · Jocs habilitat

A Amics Aventura Clau Clau i escut Cut Forma Gota Habilitat Nivell Or Paper Per Plataforma Rescatar Salta Saltar Vent


Més jocs semblants a Clau i escut
Clau i escut en altres idiomes


El joc Clau i escut és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Clau i escut és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Clau i escut, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou en Buddy amb les fletxes del teclat, vola i salta amb la lletra Z, protegeix-te amb la lletra X i combina tots aquests elements en diferents moments on els obstacles siguin massa alts o massa llunyans per fer-ho per separat. Recull tantes monedes com puguis i arriba a les gàbies on tenen tancats als teus companys per rescatar-los..