Joc Cervesa o or
Inici >

Cervesa o or

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Cervesa o or

Com es juga al joc?
joc++001

Cervesa o orEn les profunditats d´una mina d´or, un gnom i un leprechaun es troben i en comptes d´estar pendents de l´or, beuen i el perden.

Com es juga? La teva missió consisteix en fer que el gnom entregui l´or al leprechaun sense que es trobin i s´emborratxin. Mou al gnom amb les fletxes del teclat per tal que empenyi la vagoneta cap al leprechaun, però un cop comenci a caminar no pararà fins que topi amb l´or o una paret. Podràs fer que tot l´or arribi?

Etiquetes: estratègia cervesa o or leprechaun gnom mina puzle puzzles

· Jocs estratègia · Jocs de puzzles

A Cervesa o or Estratègia Gnom Leprechaun Les Mina Or Per Puzle Puzzle Puzzles


Més jocs semblants a Cervesa o or
Cervesa o or en altres idiomes


El joc Cervesa o or és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Cervesa o or és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Cervesa o or, donc bé, aqui tens les instruccions: La teva missió consisteix en fer que el gnom entregui l´or al leprechaun sense que es trobin i s´emborratxin. Mou al gnom amb les fletxes del teclat per tal que empenyi la vagoneta cap al leprechaun, però un cop comenci a caminar no pararà fins que topi amb l´or o una paret. Podràs fer que tot l´or arribi?.