Joc Carrera pel temple
Inici >

Carrera pel temple

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Carrera pel temple

Com es juga al joc?
joc++001

Carrera pel templeEstàs atrapat en un temple egipci amb unes mòmies perseguint-he pels seus passadissos i la única manera que tens d´escapar és córrer més ràpid que elles.

Com es juga? Veuràs al teu personatge des de a dalt i des de darrera i hauràs d´anticipar-te als seus moviments per no caure en cap forat o precipitar-te al buit. Mentre el teu personatge córrer, mou les fletxes tel teclat per indicar si vols anar cap a un cantó o cap a l´altre i les fletxes de dalt per saltar els obstacles i la de baix per ajupir-te i passar per sota de les obertures petites. Intenta també recollir tots els diamants que puguis.

Etiquetes: córrer temple egipte carrera

· Jocs acció

A Carrera Córrer Egipci Egipte Escapa Escapar Les Mòmies Or ós Passadissos Pc Per Ràpid So Temple


Més jocs semblants a Carrera pel temple
Carrera pel temple en altres idiomes


El joc Carrera pel temple és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Carrera pel temple és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Carrera pel temple, donc bé, aqui tens les instruccions: Veuràs al teu personatge des de a dalt i des de darrera i hauràs d´anticipar-te als seus moviments per no caure en cap forat o precipitar-te al buit. Mentre el teu personatge córrer, mou les fletxes tel teclat per indicar si vols anar cap a un cantó o cap a l´altre i les fletxes de dalt per saltar els obstacles i la de baix per ajupir-te i passar per sota de les obertures petites. Intenta també recollir tots els diamants que puguis..