Joc Canvia d´aspecte la casa dels Minions


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

Canvia d´aspecte la casa dels Minions

compartir joc a Facebook joc+canvia+d´aspecte+casa+dels+minions+001 compartir joc a Twitter joc+canvia+d´aspecte+casa+dels+minions+001 compartir joc a Google+ joc+canvia+d´aspecte+casa+dels+minions+001

Canvia d´aspecte la casa dels Minions

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc+canvia+d´aspecte+casa+dels+minions+001

Canvia d´aspecte la casa dels MinionsUn agent dels serveis socials ha de visitar la casa dels Minions per assegurar-se que tot està correctament i que la petita Agnes viu en un entorn adequat.

Com es juga? Per tal que la casa estigui en condicions abans de que arribi l´agent dels serveis socials, hauràs d´ajudar a netejar, endreçar, arreglar els desperfectes i vestir adequadament a l´Agnes.

Etiquetes: Minions nenes Gru

· Jocs de vestir · Jocs per a nenes · Jocs infantilsMés jocs semblants a Canvia d´aspecte la casa dels Minions
Canvia d´aspecte la casa dels Minions en altres idiomes


El joc Canvia d´aspecte la casa dels Minions és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Canvia d´aspecte la casa dels Minions és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Canvia d´aspecte la casa dels Minions, donc bé, aqui tens les instruccions: Per tal que la casa estigui en condicions abans de que arribi l´agent dels serveis socials, hauràs d´ajudar a netejar, endreçar, arreglar els desperfectes i vestir adequadament a l´Agnes..


x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació