Joc Canó de pintura
Inici >

Canó de pintura

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Canó de pintura

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Canó de pinturaTreballes en una fàbrica on els pots de pintura s´omplen amb un canó. Intenta que cada tir de color arribi al pot que li correspongui.

Com es juga? Mou el ratolí per moure el canó i clica el botó esquerra sense deixa per mesurar la potència amb que vols llençar la pintura, quan tot estigui llest, deixa anar el botó del ratolí i veuràs on cau la gota de pintura que has llençat. Has d´aconseguir dins del temps indicat la màxima quantitat de pintura en cada pot.

Etiquetes: pintura canó disparar colors puzzle puzle punteria

· Jocs habilitat · Jocs de puzzles

A Ball Canó Color Colors Dispara Disparar Les Or Pintura Punteria Puzle Puzzle Spa


Més jocs semblants a Canó de pintura
Canó de pintura en altres idiomes


El joc Canó de pintura és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Canó de pintura és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Canó de pintura, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou el ratolí per moure el canó i clica el botó esquerra sense deixa per mesurar la potència amb que vols llençar la pintura, quan tot estigui llest, deixa anar el botó del ratolí i veuràs on cau la gota de pintura que has llençat. Has d´aconseguir dins del temps indicat la màxima quantitat de pintura en cada pot..