Joc Camps de batalla
Inici >

Camps de batalla

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Camps de batalla

Com es juga al joc?
joc++001

Camps de batallaL´objectiu del joc és aconseguir que el teu tanc arribi al punt marcat utilitzant només les fletxes de direcció de que disposes, esquivant els perills i enemics.

Com es juga? Primer col.loca amb el ratolí les fletxes de direcció de la dreta sobre el camp de batalla i quan creguis que tot està bé per tal que el teu tanc faci el recorregut correctament fins al punt marcat, clica STAR i veuràs si ho has fet bé o no.

Etiquetes: enginy intel.ligència camps de batalla construir

· Jocs d´intel•ligència

A Arc Arca Batalla Camps de batalla Cons Construi Construir Enginy Esquí Fletxes Intel.ligència Joc Les Mar ós Per Perill Talla Tanc


Més jocs semblants a Camps de batalla
Camps de batalla en altres idiomes


El joc Camps de batalla és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Camps de batalla és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Camps de batalla, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer col.loca amb el ratolí les fletxes de direcció de la dreta sobre el camp de batalla i quan creguis que tot està bé per tal que el teu tanc faci el recorregut correctament fins al punt marcat, clica STAR i veuràs si ho has fet bé o no..