Joc Boxo
Inici >

Boxo

joc++001

BoxoJuga al clàssic de les línies i els punts, un jocs on dos contrincants han de usar la seva intel.ligència per trobar la manera d´aconseguir el màxim nombre de requadres dibuixant les línies que els delimiten i un cop encerclat tot el requadre l´últim que hagi pet la línia que el dibuixa sencer és el que se´l queda.

Com es juga? Primer tria el teu contrincant i comença per escollir una de les línies del taulell, després li tocarà a l´altre i així successivament. El que aconsegueixi fer la última línia que dibuixa totalment un dels requadres, serà el que se´l quedi i podrà tornar a jugar. Al final guanyarà el que tingui més requadres del seu color.

Etiquetes: clàssics clàssic clasic clasics requadres línies intel.ligència

· Jocs d´intel•ligència · Jocs clàssics

A Buixa Clasic Clasics Classic Clàssics Cons Dibuix Dibuixa Intel.ligència Joc Les Línia Linies ós Per Punts Quad Quadres Requadres Roba Robar Trobar


Més jocs semblants a Boxo
Boxo en altres idiomes


El joc Boxo és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Boxo és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Boxo, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer tria el teu contrincant i comença per escollir una de les línies del taulell, després li tocarà a l´altre i així successivament. El que aconsegueixi fer la última línia que dibuixa totalment un dels requadres, serà el que se´l quedi i podrà tornar a jugar. Al final guanyarà el que tingui més requadres del seu color..