Joc Bombardeig al castell
Inici >

Bombardeig al castell

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Bombardeig al castell

Com es juga al joc?
joc++001

Bombardeig al castellTens un canó amb unes quants bombes que has d´utilitzar per destruir del tot el castell, no pot quedar res d´en peus

Com es juga? Utilitza el ratolí per apuntar i disparar les bombes. Prem el botó de l´esquerra per escollir la potència amb la que vols llençar les bombes i quan ho tinguis clar deixa anar perquè la bomba surti del canó i destrueixi el castell. Tens varis intents per fer que del castell no en quedi res de res, si ho fas abans d´acabar amb totes les bombes, podràs passar al següent nivell, i si queda alguna part del castell, hauràs de tornar a començar aquell nivell.

Etiquetes: bombes castell disparar guerra lluita

· Jocs acció · jocs per nens

A Bomba Bombes Canó Castell Destruir Dispara Disparar Guerra Lluita Per Spa


Més jocs semblants a Bombardeig al castell
Bombardeig al castell en altres idiomes


El joc Bombardeig al castell és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Bombardeig al castell és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Bombardeig al castell, donc bé, aqui tens les instruccions: Utilitza el ratolí per apuntar i disparar les bombes. Prem el botó de l´esquerra per escollir la potència amb la que vols llençar les bombes i quan ho tinguis clar deixa anar perquè la bomba surti del canó i destrueixi el castell. Tens varis intents per fer que del castell no en quedi res de res, si ho fas abans d´acabar amb totes les bombes, podràs passar al següent nivell, i si queda alguna part del castell, hauràs de tornar a començar aquell nivell..