Juga a jocs a SuperJocs.com!

Estàs a: Inici >

Bob Esponja pizzero

Pantalla del joc Air Hockey

Air Hockey

Clàssic joc de les sales recreatives

Bob Esponja pizzero

Com es juga al joc?
Imatge del joc Bob Esponja pizzero

Bob Esponja pizzero

Tornar al joc ^

Fes que en Bob Esponja arribi a temps d´entregar les pizzes.

Com es juga? Amb les fletxes del teclat dirigeixes en Bob Esponja perquè no atropelli a ningú i arribi a temps a fer l´entrega.

Etiquetes:

bob esponja· Jocs d´habilitat · Jocs infantils

Més jocs que t'agradaran com Bob Esponja pizzeroGoogle+ © 2014 - Tots els drets reservats - Reactiva Internet, amb l'ajuda d'en Pau i l'Aida ;)

Jocs populars Atenció a l'usuari Avís legal Uso de cookies Ofertes de TreballJuga a Bob Esponja pizzero sempre que vulguis i des d'on sigui, a SuperJocs.com el trobaràs sempre en línia i gratis!

El joc Bob Esponja pizzero

és un joc d´habilitat i un joc infantils

per jugar gratis, en línia y sense instal.lar res al teu ordinador o tablet. Actualitzem cada dia, així que no oblidis recomanar-nos als teus amics i amigues! Superjocs.com és una web per jugar online i sense descarregar res al teu ordinador.

És un joc d'habilitat que posarà a prova la teva destresa per completar les proves i nivells que el joc Bob Esponja pizzero t'ofereix. Prova-ho a veure si ho aconsegueixes. I com tots els jocs infantils, Bob Esponja pizzero es un joc molt senzill i fàcil de jugar que als més petits no costarà gaire aprendre.


Sobre Super Jocs


Súper Jocs és la web dels millors jocs gratis i online amb tots tipus de jocs com jocs flash, jocs arcade, jocs d'acció, jocs de vestir, jocs d'internet, jocs de disparar, jocs de paraules, jocs de rol, jocs de cotxes i curses, jocs de pintar i molt més.