Joc Blocs en caigua lliure
Inici >

Blocs en caigua lliure

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Blocs en caigua lliure

Com es juga al joc?
joc++001

Blocs en caigua lliureUna sèrie de blocs de diferents formes i colors cauran i tu hausàs de recollir-los dins d´una espècies de banyera

Com es juga? Intenta recollir tants blocs del mateix tipus com puguis abans de clicar sobre la peça del color de la part inferior esquerra per tal que aquelles peces del mateix color desapareguin quan apretis la barra de l´espai. Quan hagi completat la barra central de color verd, podràs passar al següent nivell.

Etiquetes: jos de blocs habilitat jocs per nens puzle puzzle

· Jocs habilitat

A Aigua Bloc Blocs Cau Color Colors Fer Formes Habilitat Joc Jocs per nens Jos Jos de blocs Nens Or ós Per Puzle Puzzle Recollir Ser


Més jocs semblants a Blocs en caigua lliure
Blocs en caigua lliure en altres idiomes


El joc Blocs en caigua lliure és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Blocs en caigua lliure és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Blocs en caigua lliure, donc bé, aqui tens les instruccions: Intenta recollir tants blocs del mateix tipus com puguis abans de clicar sobre la peça del color de la part inferior esquerra per tal que aquelles peces del mateix color desapareguin quan apretis la barra de l´espai. Quan hagi completat la barra central de color verd, podràs passar al següent nivell..