Joc Billar americÓ
Inici >

Billar americÓ

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Billar americÓ

Com es juga al joc?
joc++001

Billar americÓVols fer una partida de billar americÓ? Doncs agafa el pal i apunta bÚ per fer que les teves boles entrin abans que les del teu contrincant

Com es juga? Aquesta partida Ús de nivell principiant, en el moment que et toqui tirar es mostraran les possibles tirades que pots fer, nomÚs haurÓs d┤escollir una movent el ratolÝ i la potŔncia que vols en la part inferior, desprÚs cliques el punt blanc de la dreta i serÓ molt fÓcil jugar. L┤objectiu Ús fer entrar les teves boles abans que ho faci el teu contrincant, vigilant de no posar mai la blanca ni la negra fins al final.

Etiquetes: billar billar americÓ habilitat

Ě Jocs clÓssics Ě Jocs habilitat

A Billar Billar americÓ Boles Eric Fer Habilitat Illa Les Per


MÚs jocs semblants a Billar americÓ
Billar americÓ en altres idiomes


El joc Billar americÓ Ús un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instalĚlar res, perquŔ Billar americÓ Ús un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Billar americÓ, donc bÚ, aqui tens les instruccions: Aquesta partida Ús de nivell principiant, en el moment que et toqui tirar es mostraran les possibles tirades que pots fer, nomÚs haurÓs d┤escollir una movent el ratolÝ i la potŔncia que vols en la part inferior, desprÚs cliques el punt blanc de la dreta i serÓ molt fÓcil jugar. L┤objectiu Ús fer entrar les teves boles abans que ho faci el teu contrincant, vigilant de no posar mai la blanca ni la negra fins al final..