Joc Batalla de metall
Inici >

Batalla de metall

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Batalla de metall

Com es juga al joc?
joc++001

Batalla de metallEts el conductor d´un tanc de guerra i la teva missió és estar ben equipat i portar als soldats a la batalla amb seguretat.

Com es juga? Primer entra al garatge i equipa el teu tanc amb armes i altres coses que faran que siguis més fort, després surt al camp de batalla i condueix al tanc fins als enemics per tal que els soldats puguin acabar amb ells i guanyis diners per comprar més equipament.

Etiquetes: guerra lluita disparar batalla tancs jocs per nens

· jocs per nens

A Batalla Conductor Dispara Disparar Guerra Joc Jocs per nens Lluita Metall Missió Nens Or Per So Sol Soldats Spa Talla Tanc Tancs


Més jocs semblants a Batalla de metall
Batalla de metall en altres idiomes


El joc Batalla de metall és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Batalla de metall és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Batalla de metall, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer entra al garatge i equipa el teu tanc amb armes i altres coses que faran que siguis més fort, després surt al camp de batalla i condueix al tanc fins als enemics per tal que els soldats puguin acabar amb ells i guanyis diners per comprar més equipament. .