Joc Ball de colors
Inici >

Ball de colors

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Ball de colors

Com es juga al joc?
joc++001

Ball de colorsHas de tenir molta perícia per tal de superar aquest joc, on l´objectiu és aconseguir arribar a l´estrella sense tocar la mar de colors que t´ho impediran

Com es juga? La única manera d´entrar dins el cercle i arribar a l´estrella, és empènyer la bola i fer-la entrar per cantó que és del mateix color que aquesta. Un cop dins hauràs de continuar el camí i fer el mateix amb la resta de figures.

Etiquetes: habilitat color valley punteria jocs per mòbils

· Jocs habilitat

A Ball Color Color valley Colors Cons Eric Estrella Habilitat Joc Jocs per mòbil Jocs per mòbils Mar Or Per Punteria Quest Tocar Up


Més jocs semblants a Ball de colors
Ball de colors en altres idiomes


El joc Ball de colors és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Ball de colors és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Ball de colors, donc bé, aqui tens les instruccions: La única manera d´entrar dins el cercle i arribar a l´estrella, és empènyer la bola i fer-la entrar per cantó que és del mateix color que aquesta. Un cop dins hauràs de continuar el camí i fer el mateix amb la resta de figures..