Joc Artemisa puru puru
Inici >

Artemisa puru puru

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Artemisa puru puru

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Artemisa puru puruPer si algú no ho sabia, us diré que també hi ha una deessa Artemisa de la família puru puru i té la missió d´alliberar als petits puru puru penjats.

Com es juga? Utilitza el ratolí per apuntar i disparar les fletxes de la deessa Artemisa per tal que talli les cordes que lliguen els puru puru. Tens un número limitat de fletxes i de vides per fer-ho, si no ho aconsegueixes a la primera podràs repetit tantes vegades com calgui, però obtindràs menys punts que si ho fas a la primera.

Etiquetes: puru puru artemisa disparar fletxes arc

· Jocs habilitat · Jocs de puzzles

A Alliberar Arc Artemisa Dispara Disparar Fletxes Missió Penjats Per Petits Puru Puru puru Spa


Més jocs semblants a Artemisa puru puru
Artemisa puru puru en altres idiomes


El joc Artemisa puru puru és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Artemisa puru puru és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Artemisa puru puru, donc bé, aqui tens les instruccions: Utilitza el ratolí per apuntar i disparar les fletxes de la deessa Artemisa per tal que talli les cordes que lliguen els puru puru. Tens un número limitat de fletxes i de vides per fer-ho, si no ho aconsegueixes a la primera podràs repetit tantes vegades com calgui, però obtindràs menys punts que si ho fas a la primera..