Joc Angry Santa
Inici >

Angry Santa

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Angry Santa

Com es juga al joc?
joc++001

Angry SantaUn joc amb la mateixa dinàmica que la dels Angry birds però on els personatges que es llencen són pare Noels i el que cal esfondrar són voles de neu.

Com es juga? Primer observa con estan col.locades les boles de neu que cal esfondrar, després clica en un punt del paisatge per tal que apareguin els pare Noels i el tiroxines. Per llençar els pare Noels contra les boles, cal que moguis el ratolí i cliquis.

Etiquetes: jocs per nens nadal angry birds angry santa puzles puzzles

· Jocs de puzzles

A Angry birds Angry santa Birds Joc Jocs per nens Les Nadal Nens Neu Pare Pare noel Per Personatges Puzle Puzles Puzzle Puzzles Santa So


Més jocs semblants a Angry Santa
Angry Santa en altres idiomes


El joc Angry Santa és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Angry Santa és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Angry Santa, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer observa con estan col.locades les boles de neu que cal esfondrar, després clica en un punt del paisatge per tal que apareguin els pare Noels i el tiroxines. Per llençar els pare Noels contra les boles, cal que moguis el ratolí i cliquis..