Joc Āngels i dimonis
Inici >

Āngels i dimonis

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Āngels i dimonis

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Āngels i dimonisEls dimonis de l´inframon han tancat a alguns āngels sota terra i la teva missiķ és acabar amb els dolents i deixar intactes al bons.

Com es juga? Per acabar amb els dimonis tens una sčrie de bombes que pots col.locar on creguis que destruiran als dimonis perō no als āngels. Un cop col.locades les bombes, clica sobre el detonador i a veure quč passa. Pots col.locar-les totes de cop o de una en una per anar veient la successiķ de fets de mica en mica. Si algun dels āngels cau al foc o algun dimoni es salva, haurās de tornar a provar des del principi.

Etiquetes: bombes dimonis āngels angree birds

ˇ Jocs acciķ ˇ Jocs estratčgia

A āngel āngels āngels i dimonis Angree birds Birds Bombes Dimoni Dimonis Gel Missiķ So Tanc Tancat Terra


Més jocs semblants a Āngels i dimonis
Āngels i dimonis en altres idiomes


El joc Āngels i dimonis és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instalˇlar res, perquč Āngels i dimonis és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Āngels i dimonis, donc bé, aqui tens les instruccions: Per acabar amb els dimonis tens una sčrie de bombes que pots col.locar on creguis que destruiran als dimonis perō no als āngels. Un cop col.locades les bombes, clica sobre el detonador i a veure quč passa. Pots col.locar-les totes de cop o de una en una per anar veient la successiķ de fets de mica en mica. Si algun dels āngels cau al foc o algun dimoni es salva, haurās de tornar a provar des del principi..