Joc Ajudant de lladre
Inici >

Ajudant de lladre

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Ajudant de lladre

Com es juga al joc?
joc++001

Ajudant de lladrePer convertir-te en un autèntic lladre has de demostrar que saps robar les pedres precioses de la manera correcte i sense que la policia se n´adoni.

Com es juga? Clica en el grup de pedres precioses de tres o més per emportar-te-les, si ho fas correctament i aconsegueixes que totes desapareguin sense que cap quedi sola, i passes tots els nivells, demostraràs que estàs preparat per ser un autèntic lladre. Si no ho aconsegueixes a la primera pots tornar a intentar-ho refent el nivell, però perdràs punts per cada intent que facis.

Etiquetes: lladre puzzle colors requadres pedres precioses gem

· Jocs de puzzles

A Color Colors Gem Les Lladre Or ós Pedres Pedres precioses Per Puzzle Quad Quadres Requadres Roba Robar


Més jocs semblants a Ajudant de lladre
Ajudant de lladre en altres idiomes


El joc Ajudant de lladre és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Ajudant de lladre és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Ajudant de lladre, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica en el grup de pedres precioses de tres o més per emportar-te-les, si ho fas correctament i aconsegueixes que totes desapareguin sense que cap quedi sola, i passes tots els nivells, demostraràs que estàs preparat per ser un autèntic lladre. Si no ho aconsegueixes a la primera pots tornar a intentar-ho refent el nivell, però perdràs punts per cada intent que facis..