Joc 20 peces - test visual
Inici >

20 peces - test visual

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

20 peces - test visual

Com es juga al joc?
joc++001

20 peces - test visualPosa a prova la teva capacitat visual en un test on en el menor temps possible hauràs d´ordenar les 20 peces de la pantalla de petit a gran

Com es juga? Observa el tipus de figura que apareix i sense perdre temps clica primer la més petita i de manera successiva, la més gran fins arribar a la última que ha de ser la més gran de totes. Si cliques i no és la peças correcte, la peça es mourà però no desapareixerà de la pantalla i si ho fas correctament aniran desapareixent fins que al final només et quedi una. Hi ha 6 models de peces diferents per provar.

Etiquetes: test memòria visual rapidesa intel.ligència

· Jocs d´intel•ligència

A Intel.ligència Les Memo Memoria Memòria visual Or ós Peces Ràpid Rapidesa Talla Test


Més jocs semblants a 20 peces - test visual
20 peces - test visual en altres idiomes


El joc 20 peces - test visual és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè 20 peces - test visual és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a 20 peces - test visual, donc bé, aqui tens les instruccions: Observa el tipus de figura que apareix i sense perdre temps clica primer la més petita i de manera successiva, la més gran fins arribar a la última que ha de ser la més gran de totes. Si cliques i no és la peças correcte, la peça es mourà però no desapareixerà de la pantalla i si ho fas correctament aniran desapareixent fins que al final només et quedi una. Hi ha 6 models de peces diferents per provar..