Jocss online gratis intel ligencia


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

intel ligencia

compartir joc a Facebook intel+ligencia+ compartir joc a Twitter intel+ligencia+ compartir joc a Google+ intel+ligencia+

Jocs intel ligencia

Aquí trobaràs una selecció de jocs intel ligencia per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs intel ligencia de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs intel ligencia són gratis.Juga a jocs intel ligencia
Bona nit senyor Snoozleberg: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar. Matemàtiques bubble pop: Aquest joc posarà aprova la teva rapidesa en el càlcul mental. L´ordre correcte: En cada nivell et mostraran una sèrie i hauràs de col.locar les peces en l´ordre correcte. Pingüins i canonades: L´objectiu del joc és aconseguir que tants pingüins com sigui possible creuin a l´altre cantó per sobre de les canonades abans que s´acabi el temps.

Més jocs de intel ligencia
El laberint d´Adam i Eva: El paradís està ple de laberint, obstacle i perills que un dels membres de la parella haurà de superar si vol retrobar-se amb l´altre. El senyor Snoozleberg: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar. Connecta quatre: Aquest joc és similar al connecta quatre clàssic però amb la particularitat que els grup s´han de fer en corma de quadrat i no en línia. Exploció de dinamita 2: Col.loca explosius en els punts clau per tal que l´objectiu de cada nivell es compleixi. Connecta 10: L´objectiu és aconseguir formar grups de números que sumin 10.

I per a jugar gratis a intel ligencia
Ponts numèrics: Uneix els números amb tantes línies com indiqui cada un d´ells. Comprova: Busca on estan els xecs verds. Rectangles: Aquest jocs consisteix en crear rectangles amb el número de peces indicat al taulell. Trossos: L´objectiu del joc és aconseguir muntar una via de tren sense que falti ni sobri cap peça. Suma i segueix: Has de trobar la combinació de números on las seva suma sigui el resultat demanat en cada ocasió.

No et perdis aquests jocs intel ligencia
Arbres i tendes: Has de montar un campament de tendes però posant només el número indicat. Escapa de la casa de paper: Troba la clau i obre la porta de la casa de paper per passar al següent nivell. Lemmings: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé. Les aventures d´Scooby doo al temple maya - Capítol 2: Aquest capítol continua just després que en Shaggy i l´Scooby baixin el riu, i igual que en el capítol anterior hauran de continuar amb la seva missió esquivant al malvat tòtem. Les aventures d´Scooby Doo al temple maya - Capítol 1: Aquí comencen les aventures de l´Scooby i en Shaggy a la selva de l´amazones on un personatge els persegueix per tal que no aconsegueixen la seva missió.

Tots els jocs intel ligencia
Wheely 8: Un petit cotxe ha de trobar la manera d´ajudar als seus amics superant els obstacles que hi al llarg del recorregut. Fins a 10: Aconsegueix arribar a la peça número 10 formant grups de números i augmentant el seu nombre a 10. Puzle batalla: Aquest trencaclosques a més de ser un puzle en si mateix, et demana que muntis una història on l´ordre és el més important. Camí de colors: L´objectiu del joc és aconseguir unir els punts del mateix color sense deixar cap espai en blanc. Sudoku clàssic: Juga al típic sudoku amb quadrícules i números on l´objectiu és completar totes les caselles sense repetir cap nombre en la mateixa fila horitzontal i vertical ni el mateix requadre gran. Arribem al dotze: L´objectiu d´aquest joc és arribar a transformar els números del taulell en dotze. Camps de batalla: L´objectiu del joc és aconseguir que el teu tanc arribi al punt marcat utilitzant només les fletxes de direcció de que disposes, esquivant els perills i enemics. La batalla dels avatars: Escull el teu exèrcit d´avatars i lluita contra els atacant. Rebotar: La mecànica del joc és molt senzilla, només has d´aconseguir que la bola que rebota toqui el cub groc. L´apocalipsi de les matemàtiques: Has de defensar la muralla que separa als atacants de la civilització i per fer-ho hauràs de resoldre les operacions matemàtiques que se´t plantegen.

El tren dels desafiaments: Aquest tren va carregat amb problemes matemàtics i altres jocs d´enginy que hauràs de resoldre per arribar amb una bona puntuació al final. Resta un: Un joc clàssic on l´objectiu és deixar només una peça sobre el taulell. Les aventures de Chopix: L´skater Chopix ha de salvar la seva família dels savis planetaris i per fer-ho haurà de recórrer la galàxia sobre el seu monopatí. Divideix: Aquest és un joc d´enginy on l´objectiu és dividir les peces que ens presenten en les parts que ens indiquen utilitzant només un número limitat de moviments. Joc de memòria de Bola de Drac: El clàssic joc de les parelles, amb les cares dels personatges de la mítica sèrie Bola de Drac Z. Alicia està morta: Han matat a Alicia, la del conte. Has d´esbrinar qui ha sigut. Blocs 2: L´objectiu del joc és aconseguir que no quedi cap bloc a la pantalla. Els cubs androides: La teva missió és visitar totes les plataformes del planeta Aururu per tal de recuperar les bateries que els cubs androides necessiten per carregar-se. Colors i anous: Unes boles de colors s´amaguen sota unes closques d´anou i tu has de recordar on estan per trobar la parella de cada color. El mesurador de líquids: Observa els dipòsits d´aigua i els contenidors on ha de caure aquesta aigua. Els número de litres han de coincidir perquè l´aigua no es vessi ni quedi curta.

Engranatges: L´objectiu d´aquest joc és que tots els engranatges girin a la vegada. La evolució: Des dels principis dels temps on només hi havia la natura, el cel i la terra, hem evolucionat molt i moltes vegades no cap a millor. Aquest joc va d´això de com i de quina manera ha evolucionat el planeta i de com mantenir un equilibri en el bé i el mal. La cabra malvada: En aquesta ocasió hauràs de fer de cabra malvada i empènyer als pobres nois cap a les pedres per destruir-los. Acoblar: En aquest joc l´objectiu és acoblar la caixa verda dins el requadre verd i per fer-ho disposaràs d´ajuda d´altres objectes que hauràs d´utilitzar amb habilitat i precisió. Escacs 3D: El clàssic jocs d´escacs però des de un altre punt de vista. Veient el taulell des de dalt i amb unes figures molt més definides i elegants. Matemàtiques divertides: Aquest jocs combina les operacions matemàtiques amb la superació personal. 20 peces - test visual: Posa a prova la teva capacitat visual en un test on en el menor temps possible hauràs d´ordenar les 20 peces de la pantalla de petit a gran. El l aberint de la bola: Has d´aconseguir fer que la bola verda arribi al cercle blau. Lletratack: Les lletres-bombes ataquen la ciutat, la teva missió és la de fer que explotin abans de tocar els edificis de la part inferior de la pantalla. A mesura que avancen els nivells, la cosa es complica. Boxo: Juga al clàssic de les línies i els punts, un jocs on dos contrincants han de usar la seva intel.ligència per trobar la manera d´aconseguir el màxim nombre de requadres dibuixant les línies que els delimiten i un cop encerclat tot el requadre l´últim que hagi pet la línia que el dibuixa sencer és el que se´l queda.

Blox: En aquest jocs l´objectiu és que els blocs que siguin iguals desapareguin en el moment d´ajuntar-los. Els ídols: Has de col.locar els ídols en el seu lloc corresponent. Perles marines: Col.lecciona les perles que hi ha al fons del mar. Botons: Copia el patró de la part d´abaix a la de dalt girant els botons. Còmic desastre 2: Apareixeran una sèrie d´escenes i hauràs de posar ordre a les accions perquè el còmic tingui sentit. Brain express: Joc d´inteligència on s´inclouen matemàtiques, memòria, rapidesa visual.. Jocs d´intel.ligència: Cinc jocs os has de demostrar quin grau d´intel.ligència tens. El professor: Realitza els exercicis que el professor escriurà a la pissarra. Suma tetris: Joc semblant al tetris però en comptes de fer les línies amb peces es fan amb números on només desapareixeran si sumen un determinat nombre. Laberints: Joc d´habilitat i inteligència molt senzill, intenta arribar al punt vermell amb el mínim de clics possible.x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació